قطره خوراکی گل سرخ
سه شنبه, ۲۰ شهریور ۱۳۹۷، ۰۹:۵۹ ق.ظ
افشره گل سرخ نشاط آور، تقویت کننده قلب و اعصاب و رفع کننده بوی بد دهان است، همچنین باعث آرامش در ناراحتیها و فشارهای عصبی و شوکهای احساسی میگردد.
نقطه انجماد اسانس طبیعی گل سرخ در حدود +17 درجه سانتیگراد است و در هوای نسبتا خنک حالت نیمه جامد دارد برای همین افشردههایی که حاوی اسانس طبیعی گل سرخ است باید در هوای خنک و یا در یخچال کاملا کدر و کریستالی شود، در غیر اینصورت آن افشره طبیعی نیست.